Hoge Inzet Roulette

Alhoewel hoge inzet roulette waarschijnlijk voor de meeste spelers niet is weggelegd, toch is het een aspect wat hoog intrigerend is en door bijna iedereen interessant wordt gevonden. Het is namelijk zo dat alleen een klein handjevol spelers in staat is om zo hoog in te zetten dat zij vanwege hun rijkdom niet eens hoeven te zuchten als ze het enorme bedrag zouden verliezen. Speciaal voor deze manier van roulette spelen is er natuurlijk ook een roulette strategie online alhoewel die niet zo veel verschilt van het gewone roulette. In dit artikel leest u in ieder geval over de bijzonderheden van deze speciale VIP vorm van roulette.

Het percentage van spelers wat meer verliest dan wint ligt momenteel rond de negentig procent. Dit gegeven is absoluut afschrikwekkend voor de beginnende speler, maar de overige tien procent geeft ook ongelofelijk veel hoop. Als u tien keer speelt en een keer fantastisch wint, dan bent u die overige 9 keren natuurlijk al snel vergeten. Hetzelfde principe kan worden door getrokken naar het hoge inzet roulette, alleen liggen de 'stakes' hier wat hoger. De minimale inzet bedragen zijn vaak een tienvoud van wat een gewone roulette speler inzet. Dit betekent dat in geval van winst de uitgekeerde bedragen ook minstens met tien vermenigvuldigd mogen worden. Hieraan verbonden is natuurlijk dat in geval van verlies het kapitaal ook plotsklaps met grote sprongen zal verminderen. Voor de hoge inzet roulette spelers is de klap van een verlies van deze mate echter even groot als voor een gewone speler. Men hoeft alleen maar te denken aan de totale omvang van het budget om zich te realiseren dat twintig euro op twee honderd euro totaal budget even hard aankomt als iemand die zich een totaal budget van twintig duizend euro kan veroorloven en twee duizend euro aan inzet verliest. Desalniettemin mag het duidelijk zijn dat het hebben van een goede roulette strategie in beide gevallen dus even belangrijk is.

Zoals op deze website al duidelijk is geworden is het hebben van een adequate strategie eigenlijk niets meer of minder dan het in gedachten houden van een aantal belangrijke en handige tips. Voor roulette, en dus ook voor het hoge inzet roulette, is er nu eenmaal geen mathematisch systeem wat u kunt handhaven om betere resultaten te verkrijgen. Zodra u kiest voor het roulette spelen voor geld, dan bent u afhankelijk van het lot. Er is namelijk geen enkele manier om te beïnvloeden in welk vakje het roulette balletje tot stilstand zal komen. Of u nu online speelt via de random number generator of via een van de nieuwste live webcam verbindingen, in beide gevallen is het lot onomkeerbaar en kunt u als speler alleen maar afwachten of u wel of niet geluk heeft. De manier waarop u inzet en of u deze verspreid over verschillende vakjes of juist voor een alles of niets methode gaat is wel beïnvloedbaar en hier zult u zelf de resultaten van oogsten. Vooral bij het hoge inzet roulette is het belangrijk om van te voren te bepalen of u met veel of weinig risico wil spelen omdat de eind resultaten hier nog opvallender zullen zijn. Alles hangt er in ieder geval van af in hoeverre u gehecht bent aan uw budget en hoe snel u het zich kunt veroorloven om het er doorheen te jagen.

Hoge inzet roulette brengt echter een aantal voordelen met zich mee die spelers van het gewone roulette natuurlijk niet krijgen. Aangezien het voor de casino's erg gunstig is om hoge inzet roulette spelers tot hun clientèle te mogen rekenen, doen zij er alles aan om zoveel mogelijk van deze klanten naar zich toe te trekken. Hiervoor stellen zij mooie bonussen en speciale prijzen in het vooruitschiet. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld gratis reizen en hotel overnachtingen en tickets voor concerten, voorstellingen en musea bezoeken. Daarbij is er een speciale VIP club die ook weer allerlei voordelen aan zijn members geeft. Elke VIP speler heeft ook de beschikking over een persoonlijke manager die er op toeziet dat alle aspecten van het roulette spel voorspoedig zullen verlopen. Zaken die te maken hebben met financiële transacties worden door de manager begeleid en dit is voor de hoge inzet roulette speler een grote geruststelling. In ieder geval zal er geen beroep op de klanten service meer gedaan hoeven te worden, aangezien de persoonlijke manager alles op zich zal nemen.

Na het lezen van deze informatie zult u als gewone speler misschien ook wel behoefte krijgen om eens op zo'n geweldige VIP manier te kunnen spelen. Wie weet als u de volgende jackpot of grote roulette uitbetaling wint, dat u hier de volgende keer ook een gokje kunt komen wagen!