Live Roulette Strategie

Van een live roulette strategie is er sprake als u niet vanuit uw volkomen eigen inzicht speelt, maar tips en ideeën van anderen gebruikt en opdoet om op termijn beter te gaan spelen. Deze tips kunnen zeer systematisch zijn en zelfs al eeuwenoud, of ze kunnen praktisch zijn zoals u in de voorgaande artikelen al heeft gelezen. Hier op roulette strategie online willen wij u ook de eerste variant niet onthouden, en daarom leest u hier alles over de verschillende systemen die er bestaan. Of zij daadwerkelijk helpen is iets wat wij u niet kunnen garanderen, maar baat het niet dan schaadt het niet natuurlijk.

S' werelds grootste roulette spelers maken gebruik van een verscheidenheid aan roulette strategie om hun winsten te verhogen en variatie aan te kunnen brengen in hun spel. Ook al is de achterliggende wiskundige gedachte vaak ingewikkeld, hier laten we u zien dat elke speler kan profiteren van de voordelen die de beste strategieën aan bieden. Hier geven we u een eenvoudig overzicht zonder de ingewikkelde berekeningen, waarbij u zelf kunt inschatten of dit iets voor u is en of het u zal helpen om de kansen in uw voordeel om te doen slaan. Want vergeet niet dat roulette nog altijd een casino spel is wat gebaseerd is op kans en dat er natuurlijk geen enkele manier is om dit bewust te beïnvloeden.

Allereerst is er de d'Alembert strategie. Deze zeventiende Eeuwse wiskundige theorie is een van de laagste risico roulette strategieën van allemaal. Goed te gebruiken als live roulette strategie, gaat het hier om het steeds meer inzetten als u wint en het verminderen van uw inzet wanneer u verliest. Ook al is het succes van deze strategie bescheiden, toch blijft het bijzonder populair bij beginnende spelers en spelers met een beperkt budget. Er is namelijk weinig start kapitaal nodig om te spelen en er zijn geen ingewikkelde wiskundige berekeningen bij betrokkken.

De kolommen strategie kan erg gunstig blijken in het roulette spelen voor geld. Hier zet u namelijk in op zoveel mogelijk vakjes tegelijkertijd zodat u kunt profiteren van de gunstige kansen. Een andere methode is de Fibonacci strategie. Dit is een verlies beperkend systeem wat vergelijkbaar is met de Martingale methode doch veiliger in gebruik. In de praktijk betekent deze live roulette strategie dat u uw inzet verhoogt elke keer als u verliest met behulp van de bekende Fibonacci getallen reeks als handleiding voor de grootte van uw inzetten. Voor roulette spelers is dit handig omdat u maar de helft hoeft te winnen van het aantal keren dat u verliest om te kunnen profiteren van deze live roulette strategie.

Het Guetting systeem werd ontwikkeld door Charles Guetting die in Monte Carlo een geweldig fortuin eigen had gemaakt. Het idee hier achter is om uw verliezen beperkt te houden en uw winst te controleren. Het kan gebruikt worden op grote inzet mogelijkheden zoals op rood of zwart, even of oneven en hierdoor heeft u een hoge kans om te winnen.

De Holland strategie wordt niet aanbevolen als live roulette strategie voor beginners, maar kan zeer gunstig uitpakken. Het is een positief progressie systeem wat betekent dat u meer inzet na een winst, in plaats van na een verlies. Vooral als het geluk aan uw zijde staat is dit systeem zeer succesvol.

De Labouchere strategie is een favoriet onder de roulette spelers en staat ook wel bekend als split Martingale en is gebaseerd op een gedegen wiskundige theorie. Het is veilig en biedt een solide aanpak. Het kan worden toegepast op alle even inzetten. De lucky number strategie daarentegen is een live roulette strategie die voor de dappere mensen onder ons geschikt is. Het idee hier achter is dat u na zeven en dertig rondes meer dan vijftig procent kans heeft om uw geluks nummer te treffen waarbij u een grote uitbetaling treft.

De Martingale strategie tenslotte is al in gebruik sinds de achttiende eeuw. Hier moet u uw inzet elke keer verhogen wanneer u verliest. Het is dus enkel geschikt als u als speler voldoende budget blijft hebben.

Deze online roulette strategieën kunnen u misschien helpen om uw winst te verhogen of u verliezen te verminderen. Of er een geschikte live roulette strategie voor u persoonlijk bijzit kunnen wij helaas niet voorspellen. Het is ideaal dat het vaak niet uitmaakt welk niveau speler u bent omdat deze strategieën door iedereen toepasbaar zijn. Toch is het waarschijnlijker dat een systeem eerder verkeerd zal uitpakken dan het toepassen van de praktische tips en trucs die u op deze website kunt lezen.